Hírek

Horror lesz Dave Franco első rendezése – Jön a The Rental

Dave Franco is rendezésre adja a fejét: a The Rental egy horrorfilm lesz, amelyben Alison Brie és Dan Stevens játsszák a főszerepet – írja a slashfilm.

Dave Franco is beáll a sorba, és a kamera másik oldalán is kipróbálja magát. James Franco testvére Joe Swannberg oldalán írja majd a forgatókönyvet és rendezi meg a filmet.

A The Rental két párról szól majd, akik egy kellemes vakáció reményében bérelnek ki egy kis házat, a szórakozás azonban nagyon hamar horrorba fullad. Az alkotás állítólag a karakterekre épít majd leginkább: a főszerepben Alison Brie és Dan Stevens áll. Dave Franco valószínűleg nem lesz látható a mozivásznon.

Habár maga az ötlet nem eredeti, sőt csak idén két hasonló horror kerül majd a mozikba (Mi, Midsommar), azért simán lehet, hogy egy izgalmas és komplex műfaji filmet kapunk.

Dave Francót utoljára a 6 Balloons című Netflix filmben, illetve a Ha a Beale utca mesélni tudna című Oscar-díjas Barry Jenkins alkotásban láthattuk.

Első rendezése esetében egyelőre premierdátumról még nem beszélhetünk, a The Rental forgatása idén áprilisban kezdődik majd meg.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés