Hírek

Egy horror-Batman James Wantól?

James Wan mielőtt belekezdett volna az Aquaman rendezésébe, Batman horrorfilmes feldolgozásán gondolkodott. 

James Wan rendezői karaktere elég eklektikus volt, mielőtt belekezdett volna az Aquamanbe, és bizony leginkább  horrorfilmeket alkotott.

2004-ben a Fűrésszel rukkolt elő, majd a Démonok között-filmek rendezőjeként és az Insidious – A gonosz háza atyjaként hallhattunk róla, aminek később a második, harmadik és negyedik epizódja is a mozikba került (még ha később Wan a rendezői székből a produceri pozícióba helyezte át magát).

Ezen évek horrorfilmes tapasztalata adta az önbizalmat James Wannak, hogy Batmanből is horror-hőst kreáljon.

Azt persze még senki nem tudja megmondani, hogy James Wan denevér-álma valóra válhat-e. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a Batman-téma eléggé feldolgozott, mégis úgy gondolja, hogy egy valódi horror igazán menő lenne!

Amíg kibontakozik James Wan Batman-terve, nekünk itt van az Aquaman, ami tulajdonképpen jobban hasonlít egy víz alatti fantasyre, mint egy klasszikus értelemben vett szuperhősfilmre.

Megérkezett a DC Aquamanjének első trailere

 

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..