Hírek

Hová lehet ezt még fokozni? – íme a Tiger King 2. évadának előzetese

2020-ban nagyot robbant a Netflix dokumentumsorozata a nemhétköznapi , botrányos figuráról, Joe Exoticról, az exhibicionista, pénzéhes vadmacskagazdáról. A folytatás pedig hamarosan elénk kerül, egészen pontosan november 17-én, de addigis itt az előzetes, hogy a premierig se maradjunk megrökönyödés nélkül.

Nagyjából egy hónappal a Tiger King első évadának sikere után felröppentek a hírek egy szintén róla készülő, de fikciós sorozatról Nicolas Cage-dzsel a főszerepben, amiből aztán nem lett semmi. A Netflix mégis úgy gondolta, jobb lépni és nem lemaradni: bejelentették hát, hogy lesz második évad. 2020-ban

Joe Exotic-ot 22 év börtönbüntetésre ítélték, azonban a következő évadnak is vitathatatlanul ő lesz a főszereplője: telefon -és videóhívásokban jelenik majd meg benne.

Ebben további, eddig fel nem derített botrányok és háttérsztorik derülnek ki, még többen megszólalnak, és összességében: még többet tudunk meg Joe Exotic-ról és arról a felfoghatatlan közegről, amiben mozog. Arról is képet kapunk, hogy az első részek szereplőire hogyan hatott a sorozat, mennyiben változtatta meg az életüket. Aki azt hiszi, megismerte a teljes történetet, az téved: a java csak most jön. Még több bűntény, botrány és halálos fenyegetés, valamint még több bizarr szereplő árnyalja majd tovább a történetet – figyelmeztet a Deadline. 

A nyolcrészes első évadot öt újabb epizód követi majd, amelyeket Rebecca Chaiklin és Eric Goode rendezett, az exec producer pedig Chaiklin, Goode, Chris Smith és Fisher Stevens.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés