Hírek

A Netflix most megmutatja, hogy (ne) áruljunk drogokat online

How to sell drugs online (fast)

Május 31-én érkezik a streaming óriás How to sell drugs online (fast) című sorozata, aminek ma jött ki az első teaser előzetese.

Hogy visszaszerezze régi barátnőjét, a gimnazista fiú különös módját választja az imponálásnak: belevág a dealer üzletbe. Saját szobájukból a legjobb barátjával hamarosan Európa egyik legnagyobb terjesztői lesznek. A furcsa buddy-vígjátéknak tűnő német sorozat – ami a seriesjunkies.de állítása szerint igaz történeten alapul –, május 31-én debütál a Netflixen. A portál megemlíti a sorozat szerzőit is, de mind a két producer, mind a két főszereplő idehaza eddig ismeretlen.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..