Fókuszban Hírek

Marvel-szűz vagy? Hozd be a Pókember-lemaradást 2 percben!

Pókember: Hazatérés

A Marvel univerzumot szűnni nem akaró képregényadaptációi közepette a legnagyobb rajongók követik a filmek és karakterek közötti összefüggéseket. Ha Te nem ismered az összes Marvel-karaktert és sztorit, ez a gyorstalpaló videó most például a Pókember alapjaiban segít eligazodni.

Itthon is július 6-án kerül mozikba a Pókember: Hazatérés, ami az előzetes várakozások szerint hosszú évek után a legjobb feldolgozás lesz, az IGN itt például az amerikai sajtó néhány véleményét szedi össze, ami igazán jókat sejtet. Ilyenkor könnyen előfordul, hogy azok a hozzám hasonló Marvel-szűz filmrajongók is a szuperhős-történetek felé fordulnak, akik eddig nem követték az eseményeket.

Az ő kedvében jár a Marvel TL;DR nevű sorozat (TLDR =too long did not read = túl hosszú, inkább nem olvastam el), ami az alapoktól kezdve, gyorstalpaló módon összefoglalja egy-egy történet legfontosabb részleteit. Ebből a részből megismerjük Peter Parkert, a helyi gimnazista fiút, aki egy pókcsípés miatt szerzett rendkívüli képességeket, amiket idővel jóra használt fel, hogy megmentse a világot.

Aki ez alapján kedvet kapott, folytathatja a mozikban. Én még nem döntöttem, hogy teszek.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..