Hírek

Hugh Grant is szerepelhet Guy Ritchie Five Eyes című filmjében

Hugh-Grant-Gentlemen-Five-Eyes

Hugh Grant is csatlakozhat Jason Statham és Aubrey Plaza mellé Guy Ritchie új Five Eyes című filmjében.

A Deadline szerint Hugh Grant és Guy Ritchie újra együtt dolgozhat a rendező készülő, Five Eyes című filmjében. A felek még mindig tárgyalnak. Grant Ritchie legutóbbi filmjében, az angolosan vagány Úriemberekben egy furcsa, de kulcsfontosságú szerepet vállalt, ami nagyon jól állt a színésznek. 2020-ban Nicole Kidman oldalán szerepelt az HBO Tudhattad volna sorozatában, de a 2020: Legyen már vége áldokumentumfilmben is feltűnt, ami a Netflixen érhető el.

Hugh Grant Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett és Cary Elwes mellé csatlakozna a Five Eyes stábjában, ami egy kémfilmet és thrillert vegyítő akciófilm lesz.

A történet szerint egy MI6 és egy CIA ügynöknek kell együtt dolgoznia, hogy megakadályozzák, nehogy rossz kezekbe kerüljön egy új halálos fegyverrendszer, ami a világuralmat jelentheti bárki számára. A film hősének (Statham) használnia kell találékonyságát, sármját, meg persze gyilkos képességeit, hogy visszaálljon a világ természetes rendje.

Arról egyelőre csak találgatni tudunk, hogy Hugh Grant milyen szerepet játszana a filmben, de a brit színész mérhetetlenül szórakoztató lenne egy gonosz szerepben.

A szinopszist elnézve egy klasszikus James Bond filmeket idéző Ritchie produkcióhoz egy udvarias, de veszélyes főellenség dukál, ami (reméljük) a Five Eyesban Hugh Grant lesz.

Guy Ritchie rendezi és producere is lesz a Five Eyes című filmnek, de a forgatókönyvírást Ivan Atkinsonra és Marn Daviesre hagyja. A film teljes egyészében a Miramax berkein belül készül és Katarban, illetve Törökországban forgatják.

Ti milyen szerepben látnátok szívesen Hugh Grantet?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés