Hírek

Hugh Jackman hoppon maradt szerelmest alakít

Hugh-Jackman-Actor-1080x1920Hoppon maradt szerelmest alakít Hugh Jackman, A nyomorultak Oscar-jelölt sztárja a Harlan Coben bestselleríró kedden megjelenő, Six Years című regénye nyomán készülő filmben.

A könyv megfilmesítésének jogait a Paramount Pictures szerezte meg. Tom Rothman és Mark Gordon már a produceri feladatokról tárgyalnak, a rendezőt és a forgatókönyvírót azonban még nem tudta megnevezni a The Hollywood Reporter.

A film főhőse Jake Fisher (Jackman), aki végignézi, amint élete szerelme, Natalie hozzámegy egy másik férfihoz. Amikor hat évvel később arról értesül, hogy a vetélytárs elhunyt, elmegy a temetésére, hogy egy pillantást vethessen egykori szerelmére. Legnagyobb meglepetésére azonban nem Natalie áll gyászoló özvegyként a sírnál.

Az Ördög játszótere, a Bűnösnek nyilvánítva és a Maradj mellettem szerzőjének könyvei rendszerint a The New York Times bestseller-listájának csúcsán debütálnak. Coben népszerű írásaiból azonban mindeddig csak egy film született, a Senkinek egy szót se című francia krimi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com