Hírek

Hugh Jackman kalózt játszik az új Pán Péter-filmben

Hugh-Jackman-Actor-1080x1920Feketeszakállt, a kalózvezért alakítja Hugh Jackman ausztrál színész egy új Pán Péter-filmben – számolt be róla egy sydneyi napilap.

Az X-Men-filmek Farkasa ezúttal egy olyan produkcióban szerepel, amely J. M. Barrie klasszikus Pán Péter-történetének előzményeit világítja meg. A The Sydney Morning Herald cikke szerint Jason Fuchs forgatókönyvében Pán Péter és Hook kapitány, a későbbi halálos ellenségek, még barátokként szolgálnak a kalózkapitány, Feketeszakáll hajóján.

Feketeszakáll szerepére korábban Javier Bardemet is felkérték, de ő végül nem vállalta.

A Warner Bros. stúdió produkcióját Joe Wright rendezi, aki korábban olyan sikeres irodalmi adaptációkkal hívta fel magára a figyelmet, mint a Büszkeség és balítélet vagy az Anna Karenina.

Hollywoodi értesülések szerint Garrett Hedlund alakítja majd Hook kapitányt, Péter szerepére azonban még nem találtak színészt.

Hedlund jelenleg Angelina Jolie Unbroken című filmjében forgat Ausztráliában.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya