Hírek

Hugh Jackman koncertkörútra indul A legnagyobb showman dalaival

Első világkörüli turnéjára készül Hugh Jackman: a Golden Globe-díjas ausztrál színész A legnagyobb showman dalaival érkezik jövőre egyebek között Londonba, Párizsba, Hamburgba és New Yorkba.

Hugh Jackman A nyomorultak és más Broadway-produkciók dalaiból is szemezget a The Man. The Music. The Show. című turnén, amelyen élő zenekar kíséri.

A színész P.T. Barnum cirkuszalapítót játssza A legnagyobb showman című musicalben, az alakításért Golden Globe-díjra is jelölték. A film zenéjét a Tony- és Oscar-díjas dalszerzőpáros, Benj Pasek és Justin Paul jegyzi.

A kritikusok ugyan nem voltak elragadtatva a filmtől, viszont óriási közönségsiker lett. A zenéje 11 egymást követő hétig uralta a brit albumeladási listát és összesen 21 hétig volt első helyezett, ezzel megdöntve a Szombat esti láz rekordját mint a leghosszabb ideig listavezető filmzene az 1960-as évek óta.

A The Man. The Music. The Show. című turné 2019 májusában kezdődik Hamburgban, majd egyebek között Manchesterbe, Londonba és Párizsba megy tovább. A turné észak-amerikai állomásai között szerepel Houston, New York és Los Angeles.