Hírek

Szívét-lelkét kiteszi értünk Hugh Jackman – A legnagyobb showman előzetes

Megérkezett a magyar nyelvű előzetes Hugh Jackman kosztümös-látványos-zenés-cirkuszos filmjéhez: ilyen lesz A legnagyobb showman.

A legnagyobb showman (The Greatest Showman) igazán testhez álló film Hugh Jackman számára, aki volt már bűvész (A tökéletes trükk), játszott musicalben (A nyomorultak) és vezetett Oscar-gálát is – a mostani karakter pedig mintha e három szerepkör ötvözete lenne. A valós eseményeken alapuló történet szerint P.T. Barnum egy nagy álmokkal bíró üzletember, akit kirúgtak munkahelyéről, az emberek szórakoztatására adja a fejét, ezzel pedig „feltalálja a show bizniszt”. A színésznek egyébként 2009 óta szívügye a film.

Jackman mellett Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zendaya és Zack Efron is emeli A legnagyobb showman renoméját. A Moulin Rouge! hangulatát idéző musical rendezője a korábban vizuális effektekért felelős Michael Gracey, aki azt mondta, A legnagyobb showman a West Side Story-hoz, a Mary Poppinshoz és A muzsika hangjához hasonló –

hogy ez mégis mit jelent, legkésőbb december 28-án, a magyar mozipremier idején kiderül.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..