Hírek

Hugh Jackman a porondon

Nyilvánosságra hozták az első képeket Hugh Jackman legújabb musicaljéről, a The Greatest Showman On Earth című produkcióról.

A Nyomorultak után egy látványos musicalben csillogtathatja meg énektudását Hugh Jackman. P.T. Barnum cirkuszalapító életét bemutató The Greatest Showman On Earth főszerepét alakítva bújik New York első cirkuszának igazgatójának bőrébe, a feleségét pedig Michelle Williams formálja meg. Továbbá  Rebecca Ferguson  és a musicalekben jártas Zac Efron játsszák a főbb szerepeket.

Eredetileg életrajzi filmet szerettek volna készíteni, de a rendező ötlete alapján végül musicallé alakították a szegény sorból feltörő Barnum történetét. Michael Gracey elsőfilmes rendező alkotásának dalaiért a Kaliforniai álom zenjéről felelős Benj Pasek és Justin Paul páros gondoskodik.

A 20th Century Fox által közzé tett képek alapján a Barnum cirkusz születéséről és szemkápráztató attrakcióiról készülő produkció látványban erősen emlékeztet a Moulin Rouge!-ra.  A képeket a Collider.com oldalán tekintheted meg. A filmet 2017. december 25-én mutatják be.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.