Hírek

Hűha! Így fog kinézni Timothée Chalamet Willy Wonka karaktere

A 2023-ban érkező Wonka címszereplője Timothée Chalamet lesz, aki Twitteren mutatta meg, hogy néz majd ki a karakter a filmvásznon.

Számos színész felöltötte már Willy Wonka emlékezetes kabátját, hiszen Roald Dahl regénye több adaptációt megélt már. Hosszú ideig Gene Wilder volt „a” Willy Wonka, de Johnny Depp is ellátogatott a csokigyárba nem kisebb visszhang kíséretében. Most egy újabb ifjú színész, a Szólíts a neveden, a Csodálatos fiú és persze a Dűne sztárja, Timothée Chalamet is csatlakozhat az elődeihez és már azt is tudjuk, hogy fog kinézni a karakter az éppen forgó Wonkában.

Chalamet a Twitteren keresztül osztotta meg a lentebb látható képet, ami a fiatal csokigyárosról szóló film forgatásán készült. A Collider máris arról értekezik, hogy a karakterről eltűntek az eltúlzott jegyek. A kirívó lila kabát helyett visszafogottabb vöröset látunk, és az elnagyolt csokornyakkendő is hiányzik a színészről, így a kosztüm sokkal földhözragadtabb. Ez alapján a készülő film hangulatára is következtethetünk, de ne felejtsük el, hogy a film jóval a csokoládégyár alapítása előtt játszódik. A Wonka a Warner Bros. 2005-ös Charlie és a csokigyár című filmjének előzménye és rebootja is egyben.

A film forgatása előtt nem sokkal további színészek csatlakoztak a projekthez.

Timothée Chalamet mellett a Wonka filmben szerepel majd Rowan Atkinson, Sally Hawkins és az Oscar-díjas Olivia Colman is.

A Wonka rendezője Paul King, akinek jókora gyerekfilmes tapasztalata van a Paddington franchise óta. A forgatókönyvet Simon Farnaby és King írták. A film mozipremierjét 2023. március 17-én tervezik.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com