Hírek

Humoros és laza Shane Black Predator-filmjének új előzetese

Megérkezett a Predator – A ragadozó című film második előzetese, ami már a rajongók kedvének felcsigázásán túl betekintést enged a film hangvételébe is.

A filmet a Rendes fickók, a Durr, durr és csók és a Vasember 3. rendezője, Shane Black vezényelte le, aki John McTiernan eredeti 1987-es filmjének stábjában a szemüveges katonát, Hawkinst alakította. A parázs dialógusairól elhíresült rendező remélhetőleg a kamera mögött maradandóbbat alkot a franchise-ban, mint múltbéli filmes karaktere, aki a klasszikus scif-i horror első áldozata volt a csapatból.

A múlt hónapban megjelent első előzetes után a Blackre jellemző humoros hangvétel immár markánsan visszaköszön az új trailerből: az ősszel érkező Predator-film egy lazább hangvételű, karakterközpontúbb megközelítése lehet az alapanyagnak. A Ragadozó-mítoszba legutóbb Antal Nimród próbált új életet lehelni 2010-es rebootjában, ám az Alien versus Predator-filmek által megtépázott széria továbbra is várja a megfelelő adaptációt.

A film szeptember 13-án érkezik a magyar mozikba.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com