Hírek

Hurrá! Novemberben jön a Szívek szállodája folytatása!

szivek_szallodaja_5

Végre megkaptuk a hivatalos dátumot! November 25-én kerül fel a Netflixre a négy egész estés Szívek szállodája  (Gilmore Girls) film.

Minden a régi. Még mindig gyorsan beszélnek, Lorelai szórja a popkulturális utalásokat, csak Rory most már az okostelefonján keresgél, nem a lexikonban. A sok szóbeszéd, forgatási fotó után végre mozgóképes bizonyíték is van arra, hogy folytatódik az egyik legszerethetőbb sorozat, a Szívek szállodája. Méghozzá az eredeti szerzőkkel. Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino kapott lehetőséget a Netflixtől, hogy méltó módon lezárják a sorozatot. A hivatalos dátum szerint Észak-Amerikában november 25-én kerül a műsorszolgáltatató katalógusába a négy egész estés film. A címe Gilmore Girls: A Year in the Life lesz. Nagyon reméljük, hogy Magyarországon se váratnak minket sokáig.

https://www.youtube.com/watch?v=fTnU5MG5Edw

Bartal Dóra

Bartal Dóra az ELTE anglisztika alapszakán és filmelmélet és filmtörténet mesterszakán végzett. Szakdolgozatait gender és populáris film témakörében írta, ezen kívül dokumetumfilmekkel foglalkozik. Specializációja a coming-of-age film és a fesztiválok. 2014 óta foglalkozik írással, szerkesztéssel és filmfordítással.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com