Fókuszban Hírek

Hurrá! Novemberben jön a Szívek szállodája folytatása!

szivek_szallodaja_5

Végre megkaptuk a hivatalos dátumot! November 25-én kerül fel a Netflixre a négy egész estés Szívek szállodája  (Gilmore Girls) film.

Minden a régi. Még mindig gyorsan beszélnek, Lorelai szórja a popkulturális utalásokat, csak Rory most már az okostelefonján keresgél, nem a lexikonban. A sok szóbeszéd, forgatási fotó után végre mozgóképes bizonyíték is van arra, hogy folytatódik az egyik legszerethetőbb sorozat, a Szívek szállodája. Méghozzá az eredeti szerzőkkel. Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino kapott lehetőséget a Netflixtől, hogy méltó módon lezárják a sorozatot. A hivatalos dátum szerint Észak-Amerikában november 25-én kerül a műsorszolgáltatató katalógusába a négy egész estés film. A címe Gilmore Girls: A Year in the Life lesz. Nagyon reméljük, hogy Magyarországon se váratnak minket sokáig.

Bartal Dóra

Bartal Dóra az ELTE anglisztika alapszakán és filmelmélet és filmtörténet mesterszakán végzett. Szakdolgozatait gender és populáris film témakörében írta, ezen kívül dokumetumfilmekkel foglalkozik. Specializációja a coming-of-age film és a fesztiválok. 2014 óta foglalkozik írással, szerkesztéssel és filmfordítással.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés