Hírek

Posztapokalipszis és családi dráma robotokkal – Itt az I Am Mother előzetese

Az I Am Mother előzetesében a vészjósló Hilary Swank toppan be az emberiségnek második esélyt adó különleges intézménybe.

A 2019-es Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be az elsőfilmes Grant Sputore sci-fi drámája, amelyben egy világtól elzárt létesítményben nevelkedik egy kislány, akire egy Anya nevű, egyébként Rose Byrne hangján megszólaló robot vigyáz. A robotot arra programozták, hogy második esélyt adjon a majdnem teljesen kipusztult emberiségnek. Ám amikor váratlanul betoppan egy idegen nő (Hilary Swank, aki úgy tűnik, mostanában csak sci-fiben utazik), sok minden más megvilágításba kerül.

A kiadott előzetes alapján úgy tűnik, egy feszült pszichodráma alakul a helyzetből,

ahogy robot és ember egyaránt megpróbál a gyerek bizalmába férkőzni. Swank karaktere azt sugallja, Anya része annak a robotseregnek, amely kipusztította az emberiséget, miközben Anya arra utal, hogy az idegen nő nem az, akinek mutatja magát.

Az I Am Mother június 6-tól látható majd a Netflixen.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..