Hírek

A büdös életben nem feledjük – Sorozatként folytatódik a Tudom, mit tettél tavaly nyáron

A Sikolyt már feltámasztotta az MTV, most egy másik tinihorror-franchise éled újjá az Amazon jóvoltából: I Know What You Did Last Summer.

A tinihorror-lázban égő kilencvenes évek egyik emblematikus, de legalábbis soha véget nem érő darabja volt a Tudom, mit tettél tavaly nyáron széria, amelyben felbukkant a korszak összes tinibálványa Sarah Michelle Gellartól Freddie Prinze Jr.-on át Jennifer Love Hewittig, hogy szembe nézzenek a rendkívül jó memóriával megáldott kampós pecással – és persze megbűnhődjenek mindazért, amit tavaly nyáron tettek.

Az Amazonnál most látták elérkezettnek az időt, hogy a huszonegyedik század szülöttjeit is emlékeztessék erre a csodára.

És hogy ezt mennyire komolyan gondolták, mi lenne jobb bizonyíték, mint hogy felbérelték a John Wick harmadik felvonását is jegyző Shay Hattent forgatókönyvírónak, az első epizód rendezői székébe pedig az éppen két Aquaman között lebegő James Want ültették. Nem rossz párosítás, ha valakik, ők ketten tudnak majd némi stílust adni egy jó kis esztelen tinisikoltozásnak.

Wan egyébként nem csak ebben a sorozatban érintett, hisz a Netflix The Magic Order című képregény-adaptációban is rendezőként vesz részt, úgyhogy biztos jót tesz neki a mágikus erővel rendelkező család világmegváltása és két vízi szuperhőstörténet között egy kis régimódi kaszabolás.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..