Hírek

Ian McKellen: Azért abuzáltak Kevin Spacey-ék, mert elfojtották a homoszexualitásukat

Az Oscar-jelölt brit színész először szólalt meg két korábbi kollégája, Kevin Spacey és Bryan Singer zaklatási ügyében.

Ian McKellen meglehetősen népszerűtlen nézőpontból vizsgálta meg Kevin Spacey és Bryan Singer ügyét a #QueerAF podcastnek adott interjújában. Karrierje során a két Oscar-díjas színésszel és a Bohém rapszódia rendezőjével is dolgozott már McKellen, de még nem kommentálta publikusan a két férfi zaklatási ügyét.

A legtöbben elzárkóztak ahelyett, hogy kibékültek volna magukkal” – kezdi nyilatkozatát Ian McKellen. „Ha képesek lettek volna megnyílni és elfogadni belső vágyaikat, akkor nem zaklattak volna másokat, ahogy az a vád szerint történt.

Spacey azután hozta a világ tudtára, hogy meleg, miután Anthony Rapp, a Star Trek: Discovery színésze zaklatással vádolta meg. Az adás során arról is kérdezték A Gyűrűk Ura és az Érzelmek tengerében színészikonját, vajon van-e visszaút a nyilvánosságba és jövője a szakmájukban Spacey-éknek.

Kevin Spacey több mint egy éve parkolópályán van.

Úgy gondolom, hogy ez a közönségen múlik. Szeretnél látni olyan filmet, amiben zaklatással vádolt színész játszik? Egyáltalán szeretnéd valaha újra látni ezeket az embereket? Ha a válaszod nem, egyszerűen ne vegyél jegyet vagy kapcsold ki a tévéd. De lehet, hogy vannak olyanok, akiknek ez nem számít” – válaszolta a színész.

Ian McKellen régóta nyíltan vállalja homoszexualitását, aktivista tevékenységével rengeteget tett a meleg jogokért és a homoszexualitás elfogadásáért a színészi szakmán belül.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com