Hírek

Ian McKellen ismét magára ölti Gandalf szerepét?

„Gandalf több mint 7000 éves, tehát nem vagyok túl öreg” – viccelődött Ian McKellen, aki szeretne visszatérni Gandalfként az Amazon készülő A Gyűrűk Ura szériájában.


Hirdetés

A stúdió novemberben írt alá azt illetően, hogy sorozatot forgat J.R.R. Tolkien közkedvelt regényeiből, Ian McKellen pedig tegnap nyilatkozott arról Graham Norton műsorában a BBC Radio 2-n, hogy nem tud mást elképzelni a szerepben. „Nem mondtam igen, mert nem kérdeztek” – tette hozá.

A több évadosra tervezett produkció – ami természetesen számos spin-off lehetőségét is magában hordozza – McKellennel feltehetően óriási dobás lenne, a rajongók már most óriási várakozással tekintenek elé.

Van azonban, akit nem hoz ennyire lázba a produkció: Andy Serkis – aki Peter Jackson trilógiájában Gollumot alakította – a Toronto Sunnak adott interjújában elmondta, hogy nem vágyik vissza Középföldére.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.