Hírek

Idén is vár a Paramount Nyári Mozi

Vanília égbolt

Ismét nyáresti mozizásra csábítja a filmrajongókat a Paramount Channel június 4-től. Különleges környezetben, az A38 Hajó fedélzetén élvezhetjük a régi nagy klasszikusokat, illetve napjaink sikerprodukcióit.

Június 4-től tizenhárom héten át mozizhatunk Budapest egyik leghíresebb szórakozóhelyén, a Petőfi híd budai hídfőjénél horgonyzó A38 Hajón. A csatorna mozis vetítéssorozatának palettáján ezúttal is szerepelnek a legnagyobb hollywoodi klasszikusok. Láthatjuk többek között Eddie Murphyt a Beverly Hills-i zsaruban, de ott lesz a csetlő-botló Leslie Nielsen is mint Frank Drebin hadnagy a Csupasz pisztollyal. A legendás nevettető a légikatasztrófa-filmeket kifigurázó Airplane!-ben is feltűnik majd. A Vanília égboltban Penélope Cruz, Cameron Diaz és Tom Cruise szerelmi háromszögét deríthetik fel a filmrajongók.

Az örök kedvencek mellett az elmúlt évek sikerfilmjei is terítékre kerülnek. Will Ferrell és Mark Wahlberg nevettet majd vérre menő versengésével a 2016-os Megjött Apuciban, izgulhatunk majd Brad Pittért, aki az emberiséget menti meg a pusztulástól a Z világháborúban. Emily Blunt a Hang nélkülben borzongat, Natalie Portman pedig az Expedícióban bebizonyítja, hogy nem minden az, aminek látszik. De napjaink kibertechnológiájába is nyerhetünk egy kis bepillantást Scarlett Johanssonnal a legendás mangaképregény adaptációjával, a Páncélba zárt szellemmel.

A vetítések ezúttal is ingyenesek, de elő-regisztrációhoz kötöttek. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

A Paramount Nyári Mozi budapesti programja az A38 Hajón:

Június 4: Megjött Apuci

Június 11: Csupasz pisztoly

Június 18: Cloverfield Lane 10

Június 25: Z világháború

Július 2: Top Secret

Július 9: Az olasz meló

Július 16: Vanília égbolt

Július 23: Beverly Hills-i zsaru

Július 30: Airplane!

Augusztus 6: Páncélba zárt szellem

Augusztus 13: Forrest Gump

Augusztus 19: Cool túra

Augusztus 27: Expedíció

Szeptember 3: Hang nélkül

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.