Hírek

Időutazással és szuperhősökkel érkezik a tavasz a VIASAT3-ra

Időutazók
Időutazók

Álmodoztál már arról valaha, hogy visszautazz az időben és megváltoztasd a történelmet? A VIASAT3 új sorozatával mindezt megteheted! A csatornán március 21-én indul az utóbbi évek egyik leglebilincselőbb sci-fi sorozata, az Időutazók (Timeless), amelyben egy háromtagú csapat száll szembe a rejtélyes bűnözővel, aki lopott időgéppel akarja elpusztítani Amerikát.

Eric Kripke (Revolution, Odaát) és Shawn Ryan (Kemény zsaruk) legújabb akciósorozatában a tét nem kicsi: a titokzatos gonosztevő (Goran Visnjic) mindent megtesz azért, hogy örökre megváltoztassa a múltat és ezzel együtt a mai világot. Az időutazó bűnözőnek egy kissé szokatlan csapat ered a nyomába, a történészprofesszornak, a katonának és a tudósnak ráadásul a hajsza mellett arra is kell figyelniük, nehogy akaratlanul beavatkozzanak a történelem menetébe.

A készítők nemcsak a sztorit, a főszereplőket sem bízták a véletlenre: Goran Visnjic (Vészhelyzet, Spartacus) mellett Abigail Spencer (Rectify), Matt Lanter (90210) és Malcolm Barrett (A bombák földjén) alakítják a fontosabb szerepeket.

Az Egyesült Államokban októberben debütált sorozat a kritikusok és a nézők tetszését is elnyerte, idén a People’s Choice Awards díjátadón a legjobb új televíziós dráma kategóriában jelölték, ahol csak a VIASAT3 másik sikersorozata, a Rólunk szól tudta megelőzni.

Nem az Időutazók lesz azonban az egyetlen országos premier a VIASAT3 márciusi műsorán. A Flash – A villám rajongói a harmadik évadnak örülhetnek, amelyben tovább folytatódnak Barry Allen kalandjai.

A természetfeletti képességekkel rendelkező szuperhős kedvelői a korábbiaknál még izgalmasabb történetre számíthatnak, miután a második évad végén Barry (Grant Gustin) megmentette az édesanyját Inverz Flash karmai közül. Az amerikai rajongók legnagyobb örömére már tavaly kiderült, hogy a harmadik évad történetszála a 2011-ben kiadott Flashpoint lesz, de az, hogy ez milyen hatással lesz a Villám történetére, a magyar nézők is hamarosan megtudhatják.

Időutazók március 21-től minden kedden 21.00-tól dupla epizóddal és Flash – A Villám március 22-től minden szerdán 21.00-tól dupla epizóddal a VIASAT3-on.

Viasat3