Hírek

Idris Elba a Vadnyugaton száll szembe Hollywood fekete sztárjaival

Luther-Idris-Elba

Egyre több nagy név csatlakozik az Idris Elba és Jonathan Majors főszereplésével érkező Netflix westernhez. A The Harder They Fallt jövő ősszel mutatják be igen csak impozáns szereplőgárdával.

Az IndieWire összeszedte, milyen komoly castinggal is készül a Netflix egyik 2021-es nagy dobása. A dominánsan fekete művészeket egyberakó The Harder They Fall című westernben Idris Elba játssza majd a rosszfiút.

Már a tavalyi évben megjelenetek a hírek arról, hogy a streaming óriás Idris Elba és a Lovercraft Country főszerepét vivő Jonathan Majors duójával invitálná a nézőket a Vadnyugatra. A rendezői székben az angol zenész-dalszövegíró Jeymes Samuel, művésznevén The Bullitts foglal helyet, akinek ez lesz a második egészestés alkotása. A zenei kapcsolat azonban itt nem merül ki, hiszen a western producerei közt találjuk Jay-Z-t, akivel Samuel közösen dolgozik majd a film zenéjén is.

Elba és Majors duójához pedig sorban csatlakoznak a sztárok: az Atlanta és a Deadpool 2 Zazie Beetze mellett szerepel majd a filmben a legutoljára Az öt bajtársban maradandót alakító Delroy Lindo, valamint a rendezésben most debütáló Regina King is. De láthatjuk majd Lakeith Stanfieldet, (Atlanta, Tűnj el!, Bocs, hogy zavarom), Edi Gathegit (Dr. House, X-Men: Az elsők) és Danielle Deadwylert is, aki pedig az Emmy-jelölésekben fuldokló újonc, a Watchmen sorozatból lehet ismerős.

Emmy 2020: Kik lesznek a (megérdemelt) nyertesek?

A történetben a Majors alakította Nat Love csapatot toboroz maga mellé, amikor megtudja, hogy ősellensége, az Elba Rufus Buckja kiszabadult a börtönből. Nat mindenáron fel akarja kutatni a férfit, hogy bosszút állhasson rajta egy korábbi sérelem miatt.

Ha minden jól megy a The Harder They Fall 2021 őszén kerül a Netflix műsorára.

Idris Elba azonban nem csak a készülő western révén ül majd lóra a közeljövőben: a premierdátumra váró Concrete Cowboy című alkotásban egy apát alakít, aki bevezeti fiát a városi lovaglás különös világába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com