Hírek

Idris Elba Dzsiniként teljesíti Tilda Swinton 3 kívánságát – Three Thousand Years of Longing előzetes

Kivételesen elborult és bizarr filmnek ígérkezik a Three Thousand Years of Longing, amelyben Idris Elba és Tilda Swinton hívják fel a figyelmet az örök igazságra: vigyázz, hogy mit kívánsz! A rendező pedig nem is akárki!

Előzetest kapott a nyár egyik legkülönlegesebbnek ígérkező alkotása, amelyben Idris Elba egy Dzsinit alakít, akit Tilda Swinton hív életre.

A látványos, csavaros és színpompás film ráadásul az Oscar-díjas George Millertől érkezik.

A Mad Max-filmek alkotója egy kortárs angol író, A.S. Byatt The Djinn in the Nightingale’s Eye című novelláját dolgozza fel August Gore oldalán.

A történet egy magányos és kissé különc kutatóról (Tilda Swinton) szól, aki Isztambulban rátalál egy különleges lámpára. Az persze jóval értékesebbnek bizonyul, mint azt a karakter először gondolta volna. Ahogy az előzetes is bemutatja, az Idris Elba megformálta mágikus lény először hatalmas formában bukkan fel a hotelszobában. Aztán jöhet is a három kívánság!

A betekintő szerint azonban az amúgy is mesebeli alaphelyzet után csak még elrugaszkodottabbá válnak az események. A fantasy vonalán egyensúlyozó Three Thousand Years of Longing pontos cselekménye első ránézésre nem is állapítható meg könnyen. Ettől függetlenül, vagy éppen emiatt természetesen nagyon izgalmasnak ígérkezik a darab.

A film pár napja debütált Cannes-ban, a szélesebb közönségnek pedig kizárólagosan a mozikban lesz először elérhető augusztus legvégén.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!