Hírek

Idris Elba játszhatja a Halálos iramban spin-off főgonoszát

A brit színész a népszerű franchise első spin-off filmjéhez, a Hobbs and Shaw stábjához csatlakozik.

Bővül a Halálos iramban univerzum is! A franchise első spin-off filmje, a Hobbs and Shaw Dwayne Johnson és Jason Statham korábban megismert karakterei köré épül. A stáb most a Golden Globe-díjas Idris Elbával egészülhet ki, aki a hírek szerint a történet főgonoszát formálhatja meg.

A Variety információi szerint Idris Elba és a franchise jogait birtokló Universal közti tárgyalások a végéhez közelednek, így a brit színész hamarosan csatlakozik a stábhoz. A filmet a Deadpool 2-t is jegyző, David Leitch fogja rendezni Chris Morgan forgatókönyvéből, aki a Tokió hajsza óta egyengeti íróként a franchise útját. A cselekmény részleteiről egyelőre nem sokat tudni, azon kívül, hogy a két címszereplő Luke Hobbs valamint Deckard Shaw valamely közös balhé apropóján egyesíti erőit.

Elba castingjának híre egy nappal azután futott be, hogy a The Crownból ismert Vanessa Kirby is aláírt a spin-offhoz. Kirby egy MI5 ügynököt alakít, akinek az érdekessége, hogy egyaránt Deckard, illetve Hobbs nővére.

A film forgatása ősszel kezdődhet meg, tengerentúli premierdátuma pedig 2019. július 26-ára van kitűzve, valószínűleg ekkortájt érkezik a hazai mozikba is.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com