Hírek

Idris Elba kézbe vette A párizsi Notre-Dame történetét

Victor Hugo A párizsi Notre-Dame című klasszikusa Idris Elba kezébe került, aki a regény adaptációjának rendezője, főszereplője és zeneszerzője lesz. 

A számos adaptációt megélt Victor Hugo regényének talán legérdekesebb verziója következik Idris Elba rendezésével és főszereplésével.

Idris Elba (Thor: Ragnarök, A setét torony, A forradalom napján) Quasimodót, a púpos toronyőrt fogja játszani, aki a párizsi Notre-Dame harangozója Victor Hugo regényében. Michael Mitnick lesz a forgatókönyvíró.

Idris Elba, bár főleg színészként ismert, már rendezett korábban is. A Yardie című filmjét, ami Victor Headley regényének adaptációja, című krimijét a Sundance-en és a Berlinalén is bemutatták. A Netflixen pedig a Turn Up Charlie című sorozattal fog bemutatkozni.

Ezúttal Victor Hugo klasszikusa kapcsán  Idris Elba az összes szenvedélyének hódolhat: zenészként, színészként és rendezőként is kifejezheti magát.

Kíváncsian várjuk az eredményt.

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com