Hírek

Idris Elba lóháton járja a várost – Concrete Cowboy előzetes

Idris Elba városi cowboy-ként kerül elénk a hónapban.

Idris Elba lóra ül a betonrengetegben a Netflix legújabb drámájában. A Concrete Cowboy a városi cowboy-életet mutatja majd be. Itt az első előzetes.

Előzetest kapott a Netflix tavaszi felhozatalának egyik legnagyobb dobása. A Concrete Cowboy című valós eseményekre épülő családi drámában

Idris Elbát egy csapat városi cowboy élén láthatjuk majd, akihez beköltözik elhidegült fia.

Az alkotás Philadelphia északi részére repíti a nézőt, ahol máig él egy kis közösség, akik a Vadnyugaton képzelik magukat. No nem zavart lelkekről és elmékről van itt szó, egyszerűen néhány emberről, akik szívesebben járják az utcákat lóháton. Ebbe a csapatba csöppen bele a Stranger Thingsből is ismert Caleb McLaughlin karaktere. A fiú apjához költözik, de arra nem számít, hogy a házat egy lóval is meg kell osztani. A meglepetések pedig csak most kezdődnek.

A rendezői székben Ricky Staub ül, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje. A producerek között azonban ott ül maga Elba is, valamint a kétszeres Oscar-jelölt Lee Daniels.

A Concrete Cowboy április 2-án kerül a Netflix filmtárába, és minden bizonnyal a streaming következő havi kínálatának egyik legtöbbet nézett darabja lesz Elba városi lovaglása.

A színészt egyébként idén még az új Az Öngyilkos Osztagban is láthatjuk majd, illetve egy borzasztóan ígéretes hagyományos westernben is szerepet kap. Ez lesz a The Harder They Fall, amely Hollywood fekete színészeinek egy részét összepakolja LaKeith Stanfield, Zazie Beetz, Regina King, Delroy Lindo és persze Idris Elba vezetésével.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés