Hírek

Idris Elba lóháton járja a várost – Concrete Cowboy előzetes

Idris Elba városi cowboy-ként kerül elénk a hónapban.

Idris Elba lóra ül a betonrengetegben a Netflix legújabb drámájában. A Concrete Cowboy a városi cowboy-életet mutatja majd be. Itt az első előzetes.

Előzetest kapott a Netflix tavaszi felhozatalának egyik legnagyobb dobása. A Concrete Cowboy című valós eseményekre épülő családi drámában

Idris Elbát egy csapat városi cowboy élén láthatjuk majd, akihez beköltözik elhidegült fia.

Az alkotás Philadelphia északi részére repíti a nézőt, ahol máig él egy kis közösség, akik a Vadnyugaton képzelik magukat. No nem zavart lelkekről és elmékről van itt szó, egyszerűen néhány emberről, akik szívesebben járják az utcákat lóháton. Ebbe a csapatba csöppen bele a Stranger Thingsből is ismert Caleb McLaughlin karaktere. A fiú apjához költözik, de arra nem számít, hogy a házat egy lóval is meg kell osztani. A meglepetések pedig csak most kezdődnek.

A rendezői székben Ricky Staub ül, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje. A producerek között azonban ott ül maga Elba is, valamint a kétszeres Oscar-jelölt Lee Daniels.

A Concrete Cowboy április 2-án kerül a Netflix filmtárába, és minden bizonnyal a streaming következő havi kínálatának egyik legtöbbet nézett darabja lesz Elba városi lovaglása.

A színészt egyébként idén még az új Az Öngyilkos Osztagban is láthatjuk majd, illetve egy borzasztóan ígéretes hagyományos westernben is szerepet kap. Ez lesz a The Harder They Fall, amely Hollywood fekete színészeinek egy részét összepakolja LaKeith Stanfield, Zazie Beetz, Regina King, Delroy Lindo és persze Idris Elba vezetésével.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés