Hírek

Igazi mean girl A fiúknak trilógia halott sztárja – Boo, Bitch előzetes

A fiúknak, akiket valaha szerettem-trilógia női főhőse, Lana Condor újabb Netflix alkotásban szerepel! Ezúttal azonban a túlvilágról próbálja meg meghódítani a gimit: íme a Boo, Bitch előzetese.

A fiúknak-trilógia után Lana Condor ismét a Netflix égisze alatt fut neki a tinédzsereket sújtó problémáknak: a szerelem, a barátság, a pályaválasztás és a suli népszerűségi ranglistáján való elhelyezkedés mind-mind a vállát nyomják majd Ericának.

A Boo, Bitchben azonban a lánynak van egy ezeknél is nagyobb baja: mégpedig az, hogy halott.

A történet eleinte ugyanolyan lazán indul, mint számtalan tini-vígjátékos társa. Két kevésbé populáris barátnő elhatározza, hogy a gimnázium utolsó évében végre jól fogják érezni magukat és új élményeket szereznek. A terv nem is indul rosszul, azonban az első bulis éjszaka tragédiába fullad. Ericát elüti egy busz, a lány azonban mégis a Földön marad, mivel szellemmé változik.

A tipikus befejezetlen ügy cselekményszál mellé azonban bejön egy fordulat is: minél népszerűbbé válik Erica az iskolában, annál tovább maradhat szellemként az élők között. A hirtelen jött figyelmet viszont nem kezeli a legjobban a lány, akinek hamar a fejébe száll az új helyzet.

A 8 részes minisorozat Erin Ehrlich és Lauren Iungerich duójától érkezik majd. Az alkotásra pedig már nem is kell sokat várni. A Boo, Bitch július 7-én kerül a Netflix kínálatába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!