Hírek

Igazi sztárparádénak ígérkezik a Lego Ninjago!

lego-ninjago-movie-logoOlivia Munn és Justin Theroux is csatlakozott a már most nagyon illusztris gárdához: Jackie Chan, Dave Franco, Michael Peña, Abbi Jacobson, Kumail Nanjiani, Zach Woods és Frank Armisen már korábban jelezték, hogy részt vesznek a 2017-ben érkező The Lego Ninjago Movie csapatához – írja a Slashfilm.

A legónindzsákra épülő Ninjago már most számos képregényt, videójátékot és tévéműsort inspirált, most pedig végre a szélesvászonra is megérkezik. A történet szerint a Ninjago Cityért folytatott harc cselekvésre bírja az ifjú Lloydot, azaz a Zöld Nindzsát, aki barátaival és a kung fu mesterével, Wuval fog össze a gonosz Garmadon ellen – aki ráadásul Lloyd apja. Lloyd szerepében Dave Franco, Wu mesterében Jackie Chan hallható majd. Lloyd apja szerepére szerződött most Theroux.

A filmet Charlie Bean rendezi Dan és Kevin Hageman, a Ninjago: Masters of Spinjitzu tévésorozat íróinak forgatókönyvéből. A Lego-kaland rendezői, Phil Lord és Chris Miller most a film producereiként tűnnek fel. A The Lego Ninjago Movie 2017. szeptember 22-én érkezik a Warner Bros. játék alapú filmjeinek sorában, mely a 2014-es Lego-kalanddal kezdődött és ami 2017. február 10-én a The Lego Batman Movie-val folytatódik. A Lego-kaland második része 2019-re várható.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com