Hírek

Ígéretes a The Last of Us előzetese

The-Last-of-Us-Pedro-Pascal-Bella-Ramsey

Az HBO végre bemutatta az első előzetesét a várva várt The Last of Us című játékadaptációnak. A történet egy zombiapokalipszis sújtotta világba kalauzol minket.

Az új előzetes dátuma nem véletlen, hiszen a The Last of Us videojáték világában szeptember 26-a a járvány kitörésének napja.

Az előzetesben többek között láthatjuk Pedro Pascalt Joel szerepében. Joel a vírus robbanásszerű elterjedése után, akárcsak az eredeti játékban, elkíséri Bella Ramsey alakította Ellie-t egy laborba, ahol a tudósok tanulmányozhatják a vérét. Mivel úgy tűnik, Ellie immunis a vírusra, a teste lehet a kulcs a gyógymód megtalálásához, egyúttal esély a túlélők számára, hogy visszaálljon a társadalom rendje, amelyben egykor éltek. A The Last of Us végigköveti Joe-t és Ellie-t, amint az Egyesült Államok romjain vágnak keresztül, és az utat nem csak az agresszív fertőzöttek kerülgetése, de a túlélőkkel való harc is nehezíti.

Az első képek alapján úgy tűnik, hogy az adaptáció igyekszik hű maradni a játékhoz, bizonyos helyszíneket már most felismerhetnek a rajongók. Ráadásul Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítása elég meggyőzőnek tűnik. Mellettük figyelmet kap Storm Reid alakította Riley Abel is, akinek az első játék DLC-jében, a The Last of Us: Left Behind-ban volt nagy jelentősége, vagyis a sorozat nem csupán az eredeti játék történetére támaszkodik.

A The Last of Us további szereplői: Lamar Johnson, Keivonn Woodar, Nick Offerman, Anna Torv, Merle Dandrige, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce és Murray Bartlett. A sorozat kreátorai Neil Druckmann és Craig Mazin. A rendezők többek között Ali Abbasi (Szent pók) és Jasmila Žbanić (Quo vadis, Aida?).

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!