Hírek

Így fog kinézni a Ghibli Park

2022-től kezdve minden anime rajongónak kötelező zarándokhely lesz a japán Nagojában nyíló Ghibli Park, ahol a stúdió filmjeiből ismert varázslatos világokba léphetünk be, végre szó szerint is.

Az első hírek szerint a park főként a Totoro – A varázserdő titka című kultikus Miyazaki film világát eleveníti majd meg, de szinte biztos, hogy más animék elemei is felbukkannak majd benne. A látogatók természetesen találkozhatnak majd Totoróval is valamilyen formában, ugyanakkor valószínűleg nem egy hagyományos, tematikus kalandparkról lesz szó, sokkal inkább egy olyan helyről, ahol a Studio Ghibli-filmeket megidézve élvezhetik majd a látogatók a természet közelségét.

Eddig nem sokat lehetett tudni a park pontos kinézetéről, most azonban végre napvilágot láttak az első tervek. Nos, mi biztos, hogy elkezdünk gyűjteni a repülőjegyre, hogy mihamarabb láthassuk majd élőben is! Íme, a Ghibli Park tervei a Kotaku.com beszámolója alapján.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com