Hírek

Így fut össze a két The Walking Dead-sorozat

Egy karakter lesz, aki hidat képez majd az AMC két zombis drámája, a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead című sorozatok közt.

A The Walking Dead 8. évadának 6. része utáni műsor, a Talking Dead során kiderült, mely karakter lesz az, aki elsőként szerepel majd mindkét zombis drámában. A választás a Morgant alakító Lennie James-re esett, aki nagyon meglepődött ezen a döntésen. James nyilatkozata szerint „Nagyon nehéz volt elbúcsúzni a The Walking Dead stábjától”. Eszerint a színész hosszabb időre vonul át a másik sorozatba. A másik eshetőség, hogy a karakter a 8. évadban elhalálozik – remélem nem így spoilerezték ezt el. Korábban a Sashát alakító Sonequa Martin-Greenről lehetett tudni, hogy kiírják a sorozatból, ugyanis a Star Trek: Discovery című sorozatba castingolták.

lennie-james-the-walking-dead

Scott Gimple, az eredeti sorozat showrunnere szerint „Bár Morgan benne lesz a Fearben, a The Walking Deadben sok dolog vár még rá. A Fear világát pedig jó lesz majd egy új, de mégis ismerős szemmel látni”.

Dave Erickson, a Fear showrunnere korábban azt nyilatkozta, sosem lesz crossover a két műsor közt,

ám Erickson azóta elhagyta a produkciót. Sokan Abraham Fordot (Michael Cudlitz) remélték a közös karakternek, mert a Fear szereplői Houstonban járnak, ahol Abraham is élt. Mindenesetre Lennie James már forgatja saját jeleneteit a Fear the Walking Deadben.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com