Hírek

Így hódítja meg Eddie Murphy lányát Jonah Hill – You People előzetes

You-People-Jonah-Hill-Eddie-Murphy

Eddie Murphy lányának kegyeiért száll ringbe Jonah Hill, de a You People több egyszerű romantikus vígjátéknál, annál sokkal komolyabbnak hat.

Alig másfél perc, de annál viccesebb előzetes érkezett Jonah Hill és Eddie Murphy legújabb filmjéhez. A január 27-én a Netflixen debütáló

You People főszereplője Jonah Hill, akinek karaktere szeretné feleségül venni Eddie Murphy lányát.

A film rendezője Kenya Barris, aki kreátora és írója többek között a Feketék fehéren (Black-ish) sorozatnak. Barris írta a Shaft, az Amerikába jöttem 2. és a Boszorokányok forgatókönyveit is. A You People történetét Jonah Hillel közösen jegyzi – írja az IndieWire.

A You People a rövid ízelítő (és a cím) szerint a rasszközi kapcsolat viszontagságaiból csinál viccet, ahogy Hill karaktere próbál megfelelni a fekete bőrű szülőknek.

Hill és Murphy mellett Nia Long (Nézz mindkét irányba!), Julia Louis-Dreyfus (Fekete párduc 2.) és David Duchovny (X-akták) is szerepel.

Eddie Murphy a 90-es évek vígjátékainak sokarcú sztárja 2019-ben A nevem Dolemite című filmmel tért vissza. Azóta az Amerikába jöttem folytatásában szerepelt, de a tervek szerint 2023-ban érkezik a színész egy másik népszerű franchise-ának újabb darabja, a Beverly Hills-i zsaru negyedik része. Bár még csak előkészületi szakaszban jár az 1988-as Ikrek második része, Eddie Murphy már biztosan szerepelni fog a filmben, ahol Vincent és Julius rájön, hogy van egy harmadik testvérük is.

Jonah Hill még a nyáron tett egy nyilatkozatot, hogy mentális egészségére hivatkozva távol marad filmjei promotálásától. Szerencsére a filmkészítést nem adta fel, sőt! A Stutz című dokumentumfilm után Hill újabb rendezésére készül, aminek forgatókönyvét is ő jegyzi. Az Outcome cselekményét egyelőre teljes homály fedi, de a film főszereplője Keanu Reeves lesz.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com