Hírek

Így jártam apátokkal: itt az előzetes!

How I Met Your Father key art CR: Hulu

Hilary Duff és Kim Cattrall főszereplésével itt a Hulu közelgő sorozata, az Így jártam apátokkal előzetese.

Az Így jártam anyátokkal a modern idők egyik meghatározó sorozata volt. A központi kérdés: „milyen viszontagságokon és elhibázott kapcsolatokon kellett keresztülvergődnie magát harmincas éveinek elején, míg végül rátalált az igazira”, nem volt éppen eredeti, mert a Jóbarátoktól kezdve a világ összes rákövetkező sorozatáig tízezerszer filmesítették meg, de a minőség – számos Emmy díj, Golden Globe-jelölések – kiemelte a sorozatot az átlagból és globális szenzációvá tette.

Egy spin-offról évek óta zajlik a találgatás; a Filmtekercs egyik vonatkozó híre 2017-es, és már ez is a harmadik komoly projekt volt időrendben. Az Így jártam apátokkal végül a Hulu égisze alatt készül el. Az új sitcomban egy anya, Sophie meséli el fiának, hogyan is ismerte meg az apját. Sophie-t Hilary Duff játssza, jövőbeli énjét pedig Kim Cattrall.

Duff és Catrall mellett további szereplők: Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma; visszatérő szerepekben Josh Peck, Ashley Reyes és Daniel Augustin. Az írók  Isaac Aptaker és Elizabeth Berger.

Íme az előzetes:

Az Így jártam apátokkal január 18-án jelenik meg a Hulun: az első évad 10 részből áll majd.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com