Hírek

Így készült A Keresztapa – The Offer előzetes

Megérkezett a The Offer első előzetese, amely sorozatban meséli el, hogyan is keletkezett a filmtörténet egyik legjobb darabja, A Keresztapa.

Igen csak jónak ígérkezik a Paramount minisorozata, amely A Keresztapa készítésének történetét hozza majd el nekünk 10 felvonásban. Az alkotás az Oscar-jelölt Michael Tolkin kezei közül kerül ki igazi sztárparádéval a kamera másik oldalán.

A The Offer felvonultatja Miles Tellert, Matthew Goode-t, Dan Foglers, Juno Temple-t és Colin Hankset.

Miles alakítja majd Albert S. Ruddy producert, míg Foglers Coppola bőrébe bújik. De természetesen megelevenedik majd Al Pacino, Marlon Brando és még Frank Sinatra is. A minisorozat a produkció kevésbé ismert elemeire összpontosít, valamint a háttérben mozgó figurák történetét kívánja elmesélni.

A csapat ráadásul az igazi Ruddy-val egészül ki, úgyhogy az autentikusságért aggódók is megnyugodhatnak egy kicsit. A most megjelent előzetes minden esetre nagyon szórakoztató és hangulatos sorozatot ígér.

A The Offer április 28-án debütál az első három epizóddal a Paramount+ kínálatában. Ezt követően pedig minden csütörtökön érkezik majd friss rész.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com