Hírek

Így neveld a sárkányodat 3. – Előzetes

A nem véletlenül mindenki által annyira imádott Így neveld a sárkányodat harmadik része 2019 márciusára várható, de addig is egy kedves előzetessel szórakoztat minket a DreamWorks.

„Nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy az Így neveld a sárkányodat a 2000-es évek egyik, ha nem a legjobb Hollywoodban készült animációs filmje. Szerethető karakterek, izgalmas kalandok, különleges lények egy különleges kultúrában, csodaszép táj és zene jellemzi ezt a mesét” írtuk annak idején az Így neveld a sárkányodat első részéről.

S ami igazán meglepő volt, a következő rész még jobban sikerült: „Mind mondanivalóban, mind a karakterek jellemfejlődésében sokkal összetettebbé, egyben kiforrottabbá vált, ami elég meglepő egy sikermese második epizódjánál. Nem csak a már ismert színvonalat sikerült megismételnie, hanem felül is tudta azt múlni.”

A harmadik részről annyit már tudunk, hogy Fogatlan találkozik egy sárkánylánnyal, és megpróbál udvarolni neki, persze több-kevesebb sikerrel.

Hablatynak pedig szakálla van, de csak egyetlen jelenetben. Illetve kalandok, kihívások és cukiságok most is akadnak bőven!

https://youtu.be/hNRIlo4pYAA

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com