Hírek

Így néz ki Kristen Stewart Dianaként

A színésznőt 2019-ben Jean Sebergként láthattuk

Megérkezett az első kép a készülő Diana-filmből. A Spencerben Kristen Stewart bújik az ikonikus hercegnő bőrébe. A hasonlóság pedig igen csak erős.

Végre láthatjuk, hogy is néz ki majd Kristen Stewart Diana hercegnőként. A színésznőről itt az első kép és meg kell vallani, szépen sikerült az átalakulás.

A Spencer című filmben Stewart azon a karácsonyon csöppen a brit királyi család életébe, amikor Diana eldöntötte, hogy elválik Károly hercegtől.

A rendezői székben a Jackie-t is készítő Pablo Larraín foglal helyet, akinek van már tapasztalata a valós életből vett, összetett női karakterek terén. A forgatókönyv mögött pedig a Peaky Blindersért is felelős Steven Knight áll, aki nem mellesleg éppen a sorozat filmes folytatását tervezi.

És noha az első kép alapján Stewart meglepően hasonlít Diana hercegnőre, nem lesz könnyű kitörölnie a fejünkből Emma Corrin Crown-os alakítását.

Forrás: Neon

Stewart mellett pedig már új nevekről is tudunk. Csatlakozott a filmhez ugyanis Sally Hawkins, Timothy Spall és Sean Harris is. Bár azt még nem közölték, hogy a színészek közül ki kit fog alakítani.

A Spencer várhatóan az év őszén kerül elénk. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy milyen formában, illetve kereteken belül. Mi szeretnénk optimisták lenni, és remélni, hogy moziban láthatjuk majd Stewart átalakulását. De arra is van esély, hogy az életrajzi film mindenképpen egy streamingen köt majd ki. Hiszen hiába a színésznő és Diana rajongótábora, nem éppen egy látványos giga blockbusterről beszélünk, ehhez mérten pedig ki tudja, hogy az addig fennmaradó mozik műsorába felfér-e majd.

Hollywood halálsoron – Mi marad a filmiparból a járvány után?

Kristen Stewartot legutóbb az Árok című mélytengeri horrorban, illetve egy könnyedebb karácsonyi filmben, a Karácsonyi meglepiben láthattuk. Diana megformálása mellett pedig még egy nagy dobásra készül a színésznő.

Első nagyjátékfilmjét írja és rendezi a közeljövőben.

A The Chronology of Water egy önéletrajzi alkotás lesz Lidia Yuknavitch regénye alapján. A történetben a főszereplő biszexualitása, függőségei és politikai aktivitása kerül majd előtérbe.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com