Hírek

Így rendezi Tom Hollandot Mundruczó – The Crowded Room előzetes

Már csak napok kérdése és láthatjuk Tom Holland újabb drámai szerepét, amelyben ezúttal egy mentális zavarokkal élő fiatal férfit alakít, akit különböző bűncselekményekkel vádolnak. A The Crowded Room néhány epizódját pedig Mundruczó Kornél rendezte – íme az előzetes.

Igaz történetet dolgoz fel az Apple TV+ legújabb sorozata, amelyben a furcsa hajú Tom Holland után nyomoz Amanda Seyfried karaktere. Az alkotás Daniel Keyes The Minds of Billy Milligan című könyve alapján készült, amely az első olyan amerikai bűnügyről ír, amelyben a védelem arra hivatkozott, hogy a vádlottnak mentális zavarai vannak. Milligan esetében számított is a diagnózis, a férfit végül elmegyógyintézetbe vitték a börtön helyett.

A The Crowded Room ezen a valós történeten alapszik: Tom Holland karaktere azzal védekezik, hogy az általa elkövetett bűncselekményekre nem emlékszik a személyiségzavara miatt.

Az előzetesből kiderül, hogy a fiatal férfi mellől szabályosan hullanak az emberek, míg ő váltig állítja, hogy az időkiesések miatt nem tudja, mi történt körülötte.

Holland és Seyfried párosának játékán négy rendező is dolgozott, köztük az Arany Pálmás Mundruczó Kornél is, akinek legutóbbi hollywoodi munkáját, a Pieces of a Womant szintén nagyra értékelte a szakma. Mellette a kamera mögé állt még Brady Corbet, Mona Fastvold és Alan Taylor is.

A kamera másik oldalán pedig felbukkan majd Will Chase, Lior Raz, Thomas Sadoski, Jason Isaac és Christopher Abbot. Holland figurájának anyukáját pedig Emmy Rossum alakítja, aki mellesleg mindössze kilenc évvel idősebb csak a színésznél.

A The Crowded Room június 9-én debütál rögtön az első három epizóddal, hogy aztán egy hét múlva, 16-án érkezzen az újabb rész. Ezt követően hetente kapunk majd friss epizódot: a 10 részes sorozat így július 28-án ér majd véget.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com