Hírek

Így tedd el láb alól Tommy Lee Jonest, ha te vagy Robert De Niro – The Comeback Trail előzetes

The-Comeback-Trail

A pancser Robert De Niro megakarja ölni Tommy Lee Jonest, hogy kifizesse Morgan Freemant. A The Comeback Trail az előzetes alapján kötelező lesz.

Gondoltad volna, hogy Robert De Niro lesz az év vígjátékszínésze? Én sem! Pedig a The Comeback Trail előzetese alapján nem csak esélyes rá, de előre magáénak is tudhatja az elismerést. Persze George Gallo filmjében komoly gárda segíti őt.

De Niro mellett Morgan Freeman, Tommy Lee Jones és Zach Braff (Dokik) is szerepel a filmben, amiben lecsúszott hollywoodi producerek kerülnek szembe a maffiával.

Az előzetes szerint két szerencsétlen filmkészítő (De Niro és Braff) jókora összeggel tartozik egy gengszternek (Freeman). A megoldás a szakmájukban rejlik: megölik készülő (kamu)filmjük sztárját és a biztosításból kifizetik a maffiát. A jobb időket is megélt hollywoodi filmcsillag pedig Duke Montana (Jones), aki egyszerűen képtelen meghalni.

A filmet George Gallo jegyzi, akit inkább forgatókönyvírói tevékenysége miatt ismerünk. A legelső Bad Boys film tőle származik, de az Éjszakai rohanást és a Szex a netent is ő írta. Ezúttal a The Comeback Trailt rendezte és Josh Posner társaságában írta is.

Robert De Niro a klasszikus gengszterszerepek mellett vállalt már vígjátékokat is. Egy teljes szérián át szórakoztatott Ben Stiller mellett az Apádra ütök filmekben, de Zac Efron oldalán is feltűnt a Nagyfater elszabadulban. Legutóbb hasonló szerepben a Nagypapa hadműveletben láthattuk. Eddig a vígjátékai nem arattak sikert a kritikusok körében, ezúttal bízzunk benne, hogy másként lesz.

Morgan Freeman is megcsillogtatta már komikusi vénáját például a Vén rókákban. Legutóbb pedig a Támadás a Fehér Ház ellen harmadik részében láthattuk. Tommy Lee Jones pedig legutóbb Brad Pitt édesapját alakította az Ad Astra – Út a csillagokba űrhajóján.

A The Comeback Trail a tervek szerint november 13-án nyit az amerikai mozikban.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com