Hírek

Brutális szereposztással jön az új magyar romantikus vígjáték

Így vagy tökéletes, Lengyel Tamás, Béres Márta

Fekete Ernő játssza a főszerepet az Így vagy tökéletes című filmben, ahol egy kreatív igazgató jön össze a fiatal, tehetséges írónővel. Ha a történet nem tűnik elég erősnek, nézd meg, kik adták hozzá a nevüket!

2007 után szerepel ismét romantikus film főszerepében Fekete Ernő. Herendi Gábor Lora című filmje után a Katona József Színház színésze látható volt vígjátékban, krimiben, történelmi kalandfilmben és sorozatban is. Varsics Péter elsőfilmes rendező azonban ismét felfedezte a színészben rejlő romkom lehetőségeket.

Somos András (Fekete Ernő) sikeres kreatív igazgató egy reklámügynökségnél. Ő azonban író szeretne lenni magas irodalommal, annak viszont nem jó. Véletlenül együtt látják aztán egy fényképen a bulvár bestseller szerzővel, Katával (Béres Márta – az Újvidéki Színház eddig filmben nem látott színésznője). Innentől felgyorsulnak a folyamatok.

Az Így vagy tökéletes forgatókönyvet Csurgó Csaba írta, aki korábban a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmet, A tanár és az Apatigris több epizódját is írta. Az előzetes alapján inkább hasonlít a film a két sorozat világához.

https://youtu.be/Dl5IEx7it_A

A két főszereplőn kívül ott van még Lengyel Tamás, Trokán Nóra, Hegedűs D. Géza, Ónodi Eszter vagy Elek Ferenc, de komolyabb szerepet kap még a Mindenki főszereplője, Hais Dorottya, illetve a Katona József Színház Junior Prima díjas színésze, Dér Zsolt is.

Az Így vagy tökéletes december 3-án kerül a mozikba.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu