Hírek

Így végződik Az Úr sötét anyagai

Megérkezett az előzetes Az Úr sötét anyagai 3., egyben befejező évadához. A young adult fantasy sorozat decemberben folytatódik az HBO Maxon.

Harmadik éve már, hogy a BBC és az HBO karöltve nekivágtak, hogy kisképernyőre vigyék Philip Pullman nagysikerű fantasy trilógiáját. Az Úr sötét anyagai pedig szépen meg is állta a helyét az izgalmas történetfeldolgozásával, az erős színészi játékokkal és a látványos képi világgal, amelynek nem kis részét képezik a gyönyörű tájak és a kiváló minőségi CGI állatkák.

Lyra és Will története pedig hamarosan a végéhez is ér: decemberben érkezik ugyanis a sorozat 3., azaz utolsó évada.

Ehhez érkezett most egy erős előzetes, amely szépen bemutatja, hol is állnak a szereplők a 2. évadot követően és mire is számíthatunk nézőként. Az évad központjában a nagy csata áll majd, amelyet Lyra apja, a James McAvoy által alakított Lord Asriel vezet az Átkosok ellen.

Természetesen McAvoy mellett visszatér a főszerepekben látható Dafne Keen és Amir Wilson is, valamint viszontlátjuk Ruth Wilsont, Will Keent, Simone Kirby-t és Jade Anoukat is. Az előzetesben többször is felbukkan Iorek Byrnison is, a jegesmedve, akit egy ideje nem láthatott a közönség a sorozatban.

Az Úr sötét anyagai befejezésére december 5-ig kell várnunk. Ekkor a 3. évad első két epizódját vetíti majd le egyszerre az HBO Max. Az évad további öt része pedig hetente jelentkezik majd a streamingen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com