Hírek

II. világháborús drámát ír Tom Hanks

tom-hanks Éppen a héten került a hazai mozikba Tom Hanks legújabb filmje, a Sully – Csoda a Hudson folyón, mi pedig máris újabb jó hírekkel szolgálhatunk a színészt illetően. Nagyon úgy fest, hogy film készül Hanks II. világháborús projektjéből, amit ő maga írt – áll a comingsoon oldalán.

Az idén 60. életévét betöltő színész, akit mi egy különleges listával ünnepeltünk anno, újabb izgalmas és ígéretes alkotást hozhat a mozikba. Tom Hanks ismét visszatérne a II. világháborúba, ezúttal azonban a film forgatókönyvét is ő írná. A Greyhound címen futó projekt történetében egy tengerésztiszt harcát követhetjük nyomon egy új hajó fedélzetén. A frissen kinevezett parancsnoknak azonban nem csak az ellenséggel, de saját legénységével is meg kell birkóznia.

Bár még nem biztos, hogy Hanks a főszerepet is elvállalja a filmben, mi reménykedünk. A produceri teendőket Gary Goetzman látja majd el, rendezőt és további szereplőket egyelőre nem talált a film.

Mi Hankset egyébként a Sullyn kívül legutóbb az A Hologram for the King (könyvkritika) című filmben láttuk, legközelebb pedig egy újabb Dan Brown adaptációban, az Inferno (könyvkritika) című izgalmas drámában kerül a magyar mozinézők elé a színész. A Magyarországon forgatott film előzetesét itt találjátok.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés