Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Ikreket játszik Mark Ruffalo egy új HBO minisorozatban

8 részes minisorozattal készül az HBO. Az I Know This Much Is True címen futó alkotás egy Wally Lamb adaptáció, melyben Mark Ruffalo alakítja mindkét főszereplőt – írja a Collider.

Tovább dübörög az HBO minisorozat-gyártása, a korábbi munkákat elnézve pedig ennek csak örülni lehet. Hát még ha olyan érdekes projektekbe fog bele a csatorna, mint a Wally Lamb regénye alapján készülő I Know This Much Is True drámai sorozat.

Wally Lamb 98-ban megjelent regénye egy drámai hangvételű pszichológiai fikció egy ikerpárról. A könyv Thomas és Dominick Bridsey bonyolult és nehéz életét mutatja be, ahogy megpróbálnak ellavírozni a magánéleti és egészségügyi problémák sorában. A történet egy megrázó jelenettel indul, amelyben a skizofrén Thomas öncsonkítást végez egy könyvtárban. Innentől kezdve Dominick még több időt szentel testvérének, miközben saját életében sincs koránt sem minden rendben.

Az eredeti történetet Derek Cianfrance írja át forgatókönyvvé és a rendezői székben is ő foglal majd helyet. Az ikerpárt Mark Ruffalo alakítja, aki egyébként produceri teendőket is elvégez a minisorozat háza táján. Mindenképpen pozitív, hogy a projektbe maga az író, Lamb is beszállt, így nagyobb eséllyel kapunk egy könyv-hű alkotást.

Az ötlet egyébként már két éve képben van mind a készítők, mind az HBO, mind Ruffalo részéről, de eddig nem sikerült összehozni a közös munkát. Hogy pontosan mikor is érkezik el a nézőkhöz az I Know This Much Is True, azt egyelőre nem tudni.

Mark Ruffalo-t utoljára a Szemfényvesztők 2-ben láthattuk, míg legközelebb Hulk-ként kerül a nagyképernyőre az idei Thor:Ragnarök (előzetes), és a jövőre bemutatandó Bosszúállók: Végtelen háború című képregény filmekben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..