Hírek

Ilyen az első magyar HBO Max sorozat – A besúgó előzetes

Előzetest kapott az HBO Max első saját gyártású magyar sorozata, A besúgó. Irány a 80-as évek Magyarországa!

Pörgős, hangulatos és izgalmas előzetes érkezett A besúgó című magyar dráma sorozathoz, amely a tavasszal végre hozzánk is megérkező HBO Max első hazai gyártású alkotása. A 8 részes sorozat kreátora Szentgyörgyi Bálint, aki a forgatókönyvért is felel. Ő, illetve Mátyássy Áron és Miklauzic Bence rendezték az epizódokat.

Az új magyar HBO sorozat a szocializmus idején játszódik és egy fiatal egyetemistát követ nyomon, aki nagy reményekkel költözik fel Budapestre.

A 80-as évek közepén járunk, amikor is Geri elkezdi tanulmányait a Gazdaságtudományi Egyetemen. Gyorsan beilleszkedik a közegbe és barátokat talál egy ellenzéki csoportosulásban, akik rendszeresen tüntetnek a hazai állapotok ellen. A helyzet azonban bonyolódik, amikor Geri, hogy beteg öccsének gyógyszereket szerezzen, besúgóként kezd dolgozni az állambiztonsági szerveknek.

A besúgó számtalan ígéretes fiatal hazai színésznek ad majd játékteret. A főbb szerepekben Váradi Gergelyt, Patkós Mártont, Szász Júliát, Szőke Abigélt, Lengyel Benjámint, Varga Ádámot, Hermányi Mariannt, Borbély Richárdot, Márkus Lucát és Vas Judit Gigit láthatjuk. 

De olyan jól ismert arcok is felbukkannak majd a sorozatban, mint Thuróczy Szabolcs, Mácsai Pál, Ördög Tamás, Radnay Csilla, Hajdú Szabolcs, Gyabronka József, Funtek Frigyes és Szabó Simon.

Pontos premierdátum hiányában egyelőre nem tudni, hogy mikor is érkezik a nézőkhöz A besúgó, mivel azonban március 8-án indul itthon az HBO Max, nem kizárt, hogy ekkorra – vagy március 15-e környékére időzítik a sorozat debütálását.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!