Hírek

„Ilyen gengszter még nem volt a vásznon” – Johnny Depp mint Whitey Bulger

fekete mise A Fekete mise (Black Mass )visszahozni látszik azt a tehetséges és sokoldalú Johnny Deppet, akiért oly sokan rajongtak szakmán belül és kívül is. De vajon tényleg egyedülálló alakításra számíthatunk? Az alábbi videó alapján a készítők és színésztársai szerint mindenképpen.

A filmes világ egy ideje nagyon pörög Depp legújabb gengszterfilmjén, a Fekete misén, állandóan hangoztatva milyen hihetetlen változáson ment át a színész a szerepért. Persze a smink, haj és öltözék csak a fizikai adottságokat másítja meg, az igazán lényeges karakterépítő elemeket mind a művész dolga hozzáadni egy-egy karakterhez. Hogy Depp jó színész az sosem volt igazán megkérdőjelezhető, ellenben a választásai az elmúlt években mégis kissé negatív fényben tüntették fel őt. Egészen mostanáig…

A Scott Cooper (A harag tüze, Őrült szív) írta és rendezte Fekete mise lehetőséget adott Deppnek, hogy ismét egy komoly és drámai szerepben mutassa meg magát. Ő pedig élt is szépen vele és állítólag egy igazán maradandó gengszter ábrázolást vitt vászonra. Az alábbi videón a stáb különböző tagjai beszélnek arról, miért és mennyire is hatott rájuk a színész átalakulása és erős jelenléte végig a produkció készítése során.

Az igaz történeten alapuló gengszterfilm egyébként november 12-én kerül a hazai mozikba. Depp mellett pedig olyan színészeket vonultat fel, mint Benedict Cumberbatch, Sienna Miller, Dakota Johnson, Juno Temple, Joel Edgerton, Kevin Bacon és Adam Scott. Alább pedig a film szinkronos előzetese.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com