Hírek

Ilyen ha félremegy a játékest – Game Night előzetes

Rahcel McAdams és Jason Bateman főszereplésével jön a Game Night című akció-vígjáték/krimi, amelyben egy csapat jó barát szokásos társasjátékestje kicsit máshogy alakul, mint szokott. Íme az előzetes, amely alapján akár van is miért várni a filmet.

Egy gyilkosos játék félre megy: nem a legeredetibb az ötlet, ugyanakkor mindig megbízható alap egy humoros és akció dús vígjátékhoz. Ezúttal egy pár jó barát rendszeresen megtartott játékestje siklik félre. Az egyikük kicsit izgalmasabbá tenné a megszokott játékokat, ezért emelve a téten egy ‘murder mystery’ keretein belül tenné próbára barátait. Az események azonban drasztikus fordulatot vesznek, csak hogy senki sem tudja, hol a határ játék és valóság között.

A filmet John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezi, a forgatókönyvet pedig Mark Perez írja. A főszerepben Rahcel McAdams, Jason Bateman és Kyle Chandler. Mellettük szerepel még Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Chelsea Peretti, Danny Huston és Michael C. Hall.

És bár az előzetes alapján a Game Night nagyrészt a megszokott elemekkel dolgozik, mind humor, mint akció terén, főleg a színészek miatt úgy tűnik, hogy egy korrekt akció vígjátéknak nézünk elébe.

A Game Night 2018 márciusában kerül a mozikba.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya