Hírek

Ilyen lesz a The Shrink Next Door, Will Ferrell és Paul Rudd groteszk sorozata

The-Shrink-Next-Door-Will-Ferrell-Paul-Rudd

Amikor a pszichiáter nem oldja meg a problémáidat, hanem gerjeszti azokat. Ezek az első felvételek a The Shrink Next Door című sorozatból.

Már láthatóak az első pillanatok a The Shrink Next Door című minisorozatból. Az Apple TV+ szériája újra összehozza Will Ferrellt és Paul Ruddot. A sorozat egyelőre nem kapott teljesértékű előzetest, de a streamer promóvideójából néhány jelenetet láthatunk a groteszk felállásból.

Tízből tíz: Will Ferrell legviccesebb ökörködései

A videó beharangozza a The Morning Show, a See és a Ted Lasso érkező évadait, de a soron következő új tartalommal is megismertet. A legizgalmasabb ezek közül mindenképpen a The Shrink Next Door (magyarul körülbelül A pszichomókus a szomszédban). A nyolc részes minisorozatban újra együtt fog szerepelni az Anchorman – A híres Ron Burgundy legendája után Will Ferrell és Paul Rudd. Mellettük szerepel a WandaVízió sztárja, Kathryn Hahn is.

A The Shrink Next Door valós eseményeken és az azonos című 2019-es podcasten alapul.

A sorozat középpontjában Dr. Isaac Herschkopf pszichiáter (Rudd) és betege, Martin Markowitz (Ferrell) bizarr kapcsolata áll. A klasszikus doktor-páciens helyzet lassan megváltozik, ahogy a túlságosan is barátságos Ike átveszi Martin családi cégét és azzal együtt az életét is. Kathryn Hahn Martin nővérét alakítja, az egyetlen embert, aki képes felállni a pszichiáterrel szemben. A sorozatot Georgia Pritchett írta, aki többek között az Avenue 5 mögött is állt. A rendezője Michael Showalter, akinek legismertebb korábbi filmje a Rögtönzött szerelem.

Ferrell 2020-ban Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga történetében alakította a főszerepet Rachel McAdams mellett. Jelenleg öt filmje van előkészületi szakaszban, köztük A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt svéd vígjáték amerikai remake-je. Paul Rudd a Marvel filmes univerzumában Hangya gúnyáját már többször is magára öltötte és vissza fog térni A Hangya és a Darázs folytatásában is. Még idén láthatjuk a színészt a bemutatásra váró a Szellemirtók: Az örökségben is.

A széria premierdátumát még nem ismerjük, de – az IndieWire szerint – mihamarabb elérhető lesz az Apple TV+ kínálatában.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com