Hírek

Nicole: Érkezik Anna Kendrick női Mikulása

Nicole címmel érkezik jövő télen egy új Mikulásos film. Azaz egy Mikulás lányás, amiben Anna Kendrick alakítja majd a főszerepet.

Ha elsőre kissé bizarrnak is hangzott anno a hír, most már képi bizonyíték is van rá, hogy bizony jön a női Mikulásos film. A Walt Disney-nél készülő alkotás forgatókönyvéért és rendezéséért is Marc Lawrence (Beépített szépség 1-2, Zene és szöveg) felel, míg a főszerepben Anna Kendrick-et látjuk majd.

A Nicole címmel futó ünnepi filmben Kendrick a Mikulás lányát, Nicole Claus-t alakítja, akire hirtelen rátörnek a családi kötelezettségek. A történetben szegény Santa Claus már belefáradt a hivatásába és át akarja adni a stafétabotot fiának. Az ominózus ajándékosztó éjjel előttig minden rendben is megy, amikor viszont konkrétan is apja nyomdokaiba kéne lépnie, a Mikulás fia felszívódik. Így szakad a teher a soron következőre, a Télapó lányára.

Anna Kendrick mellett szerepel még a filmben Billy Eichner, Bill Hader, Shirley MacLaine és Julie Hagerty.

A Nicole 2019-ben kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com