Hírek

Nicole: Érkezik Anna Kendrick női Mikulása

Nicole címmel érkezik jövő télen egy új Mikulásos film. Azaz egy Mikulás lányás, amiben Anna Kendrick alakítja majd a főszerepet.

Ha elsőre kissé bizarrnak is hangzott anno a hír, most már képi bizonyíték is van rá, hogy bizony jön a női Mikulásos film. A Walt Disney-nél készülő alkotás forgatókönyvéért és rendezéséért is Marc Lawrence (Beépített szépség 1-2, Zene és szöveg) felel, míg a főszerepben Anna Kendrick-et látjuk majd.

A Nicole címmel futó ünnepi filmben Kendrick a Mikulás lányát, Nicole Claus-t alakítja, akire hirtelen rátörnek a családi kötelezettségek. A történetben szegény Santa Claus már belefáradt a hivatásába és át akarja adni a stafétabotot fiának. Az ominózus ajándékosztó éjjel előttig minden rendben is megy, amikor viszont konkrétan is apja nyomdokaiba kéne lépnie, a Mikulás fia felszívódik. Így szakad a teher a soron következőre, a Télapó lányára.

Anna Kendrick mellett szerepel még a filmben Billy Eichner, Bill Hader, Shirley MacLaine és Julie Hagerty.

A Nicole 2019-ben kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya