Hírek

Ilyen lesz Beyoncé dokumentumfilmje, a Homecoming

Április 17-én érkezik a Netflixre Beyoncé dokumentumfilmje. A Homecoming: A Film by Beyoncé most előzetest is kapott.

Beyoncé a mai pop és R&B egyik legfontosabb női alkotója ismét képernyőre kerül. 2013-ban életrajzi film készült róla Beyoncé: Az élet csak egy álom címmel, most pedig újabb dokumentumfilmje van a láthatáron.

Az új alkotás az énekesnő tavalyi, 2018-as Coachella fellépése köré épül majd. Bár a zenei és művészeti fesztivál leginkább arról híres, hogy sztárok ezrei lepik el minden évben, sok fontos alkotó is fellép az évente megrendezett kaliforniai eseményen.

A Homecoming című dokumentumfilm nemcsak az ikonikus koncertből mutat részleteket, hanem a próbákból is. Több interjút is láthatunk majd Beyoncéval és a csapatával, illetve személyesebb betétek is lesznek az énekesnő családjáról és az afro-amerikai közösségért való harcáról is.

A Homecoming április 17-én érkezik a Netflixre. Beyoncét pedig idén még Az oroszlánkirályban is hallhatjuk majd, hiszen ő szólaltatja majd meg Nalát.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya