Hírek

Ilyen lesz Beyoncé dokumentumfilmje, a Homecoming

Április 17-én érkezik a Netflixre Beyoncé dokumentumfilmje. A Homecoming: A Film by Beyoncé most előzetest is kapott.

Beyoncé a mai pop és R&B egyik legfontosabb női alkotója ismét képernyőre kerül. 2013-ban életrajzi film készült róla Beyoncé: Az élet csak egy álom címmel, most pedig újabb dokumentumfilmje van a láthatáron.

Az új alkotás az énekesnő tavalyi, 2018-as Coachella fellépése köré épül majd. Bár a zenei és művészeti fesztivál leginkább arról híres, hogy sztárok ezrei lepik el minden évben, sok fontos alkotó is fellép az évente megrendezett kaliforniai eseményen.

A Homecoming című dokumentumfilm nemcsak az ikonikus koncertből mutat részleteket, hanem a próbákból is. Több interjút is láthatunk majd Beyoncéval és a csapatával, illetve személyesebb betétek is lesznek az énekesnő családjáról és az afro-amerikai közösségért való harcáról is.

A Homecoming április 17-én érkezik a Netflixre. Beyoncét pedig idén még Az oroszlánkirályban is hallhatjuk majd, hiszen ő szólaltatja majd meg Nalát.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya