Hírek

Ilyen lesz Brie Larson első rendezése – Unicorn Store előzetes

Itt az első előzetes a Unicorn Store című Brie Larson-rendezéshez. A keserédesnek ígérkező film április 5-én kerül a Netflixre.

Brie Larson, aki a Marvel Kapitány révén most nagyon fut Hollywoodban még 2017-ben rendezésre adta a fejét. A Unicorn Store című film forgatókönyvét Samantha McIntyre írta.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A történet egy fiatal nőről szól, aki miután kibukik egy művészeti iskolából, visszaköltözik a szüleihez. Talál magának egy részmunkaidős állást, de boldognak korántsem nevezhető. Egészen addig, amíg fel nem hívják a figyelmét egy titokzatos boltra, amelyben árulnak egyszarvút.

A filmet először Torontóban vetítették még két éve. Aztán bemutatták Edinburgh-ban, de a szélesebb közönség csak most áprilisban láthatja majd. A kezdeti reakciók egyébként nem túl fényesek: az általános kritikák kicsit lehúzták az alkotást.

Ami a színészgárdát illeti, Larson oldalán ismét ott van Samuel L. Jackson. A filmben szerepel még Joan Cusack és Bradley Whitford is.

A Unicorn Store tehát április 5-én érkezik a Netflix műsorára.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés