Hírek

Ilyen lesz Renée Zellweger Judy Garlandként

Judy Garland

Az életrajzi film Judy címen fut majd, a forgatás pedig meg is kezdődött Londonban. Judy Garlandot Renée Zellweger formálja meg, míg a rendezői székben Rupert Goold ül – írja a comingsoon.

Jövőre lesz 50 éve már, hogy a világhírű színész-énekesnő, mindenki Dorothyja, Judy Garland elhunyt. A hollywoodi sztár megannyi filmben szerepelt, saját show-ja volt, ráadásul a queer-mozgalom egyik szimbolikus alakjának tartják, az LMBTQ közösség istenítette Garlandot. A színésznőt pedig nem először formálják meg a filmvásznon.

Ezúttal Renée Zellweger bújik a különleges hangú csillag bőrébe. A Judy címen futó alkotást Rupert Goold rendezi, a forgatás pedig meg is kezdődött Londonban, így végre az első kép is megérkezett a Zellweger Garlandjáról.

A kép a ComingSoon oldaláról van

A Judy története 1968-ba viszi el a nézőt, amikor Garland már mindent elért, amit el lehetett és fordulóponthoz ért. Bár karrierje csúcsán van, a színésznő belefáradt kissé az elmúlt 30 évbe, a hírnévbe, a sikerbe. Magánélete sem volt sosem könnyű, hiszen a film idején éppen 5. férjéhez készült hozzámenni.

Rupert Goold rendező és Tom Edge forgatókönyvíró a sztár emberi oldalát kívánják bemutatni, a törékeny nőt, akiből talán már mindent kivett a szakma és a közönség. Jól ismert dalok sora vár a nézőkre, Zellweger pedig biztos, hogy énektudásban nem fog csalódást okozni.

A film idén mozikba kerül, és olyan színészeket találunk majd a főszereplő oldalán, mint Rufus Sewell, Michael Gambon és Finn Witrock.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.