Hírek

Ilyen lesz Tom Hardy Al Caponeként – itt az első fotó a Fonzo című életrajzi filmből

Meglepő választásként a Fonzo Al Capone börtönévei alatt játszódik. Nézd meg az első képet a jelmezes Tom Hardyról!

Robert De Niro (Aki legyőzte Al Caponét) után Tom Hardy is a hírhedt chicagói gengszterfőnök, Al Capone bőrébe bújik a Fonzo című életrajzi drámában. A színész meg is osztotta az első képet az Instagramon a forgatásról.

A Fonzo rendezője Josh Trank lesz, aki eddig Az erő krónikája című found footage szuperhősfilmjével aratta a legnagyobb sikert – A fantasztikus négyes rebootról már nem mondható el ugyanez. Trank utóbbi kapcsán azért került be a hírekbe, mert összeveszett a 20th Century Foxszal a végső vágás jogán, és állítólag a forgatáson is elfogadhatatlanul viselkedett. Azaz a Fonzo a nagy visszatérés lehetőségét adja meg a 34 éves rendezőnek – véli az IndieWire.

A film tíz évet ölel fel Capone börtönbüntetéséből.

A 47 éves gengszter demenciától kezd szenvedni, és kísérti erőszakos múltja. Hardy mellett Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle McLachlan és a Dunkirkkel ismertté vált Jack Lowden játszik a filmben. A Fonzo forgatása jelenleg is zajlik.

View this post on Instagram

Chasing Fonzo…?????????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya